Är din fasad i behov av en uppfräschning? Då kan vi hjälpa dig som privatperson eller företag. Vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering AB är din pålitliga partner vid renoveringsuppdrag och vi utför professionell fasadtvätt i Skåne. När du anlitar oss ser vi till att din fasad får en uppfräschning som samtidigt skyddar och förlänger dess livslängd. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Varför är fasadtvätt viktigt?

Med tiden kan fasaden på din fastighet bli smutsig och påverkas av föroreningar och andra faktorer som gör den skadad. Detta kan på längre sikt leda till att du behöver lägga mycket pengar på en stor renovering och dessutom får fasaden ett tråkigt utseende. Genom att underhålla fastighetens yttre med regelbundna fasadtvättar bevarar du ytan och förebygger potentiella skador.

 

Professionell fasadvätt i Skåne

Vi är verksamma i sydvästra Skåne och hjälper dig att hålla fasaden i gott skick. Vi använder oss av högtryckstvätt för att på ett skonsamt vis ta bort smuts, alger och föroreningar från din fasad. Vid behov kan vi även utföra små reparationer och målning för att återställa fasadens utseende och funktion.

Vi hjälper dig med ditt nästa projekt

 

Med många års erfarenhet inom bygg- och renoveringsbranschen besitter vi rätt kunskaper om hur fasadtvätt utförs på bästa vis. Vi använder alltid oss av högkvalitativ utrustning för att säkerställa ett gott resultat som inte sliter på fasaden. När du anlitar oss för fasadtvätt i Skåne strävar vi alltid efter att uppfylla dina behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss för att diskutera dina behov och för att få en kostnadsfri offert.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!