Vi utgår från din befintliga bostad

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB arbetar enbart med bra och högkvalitativt material. Där kompromissar vi aldrig. Vad man bygger med är lika viktigt som hur man bygger. Vi värnar om gamla byggtraditioner och byggtekniker. Det gör att vi på ett bättre sätt än andra kan genomföra en trapprenovering som verkligen smälter in i din bostad i Lund och som harmoniserar med övrig inredning, stil och övriga material.

Vi besitter en känsla in i minsta detalj och vi utgår alltid från den befintliga miljön och atmosfären. Hur din bostad ser ut ligger till grunden för hur din trapprenovering kommer att bli. Givetvis med dina önskemål inkluderade också.

Att renovera en trappa är något som faller väl in under den kompetens vi besitter. En trapprenovering kan höja hela intrycket av en bostad och samtidigt så är det också ett viktigt projekt sett till säkerhet och framtida funktion.

Vi är experter på att hitta balansen mellan funktionalitet, säkerhet och den rena estetiken. Anlitar du oss för din trapprenovering i Lund så får du ett tryggt projekt där dina önskemål står i centrum och där resultatet både blir vackert och hållbart.

Säker trapprenovering i Lund

Det spelar ingen roll vilken typ av trappa som du behöver renovera eller om den ligger inom- eller utomhus. Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har lång erfarenhet och kunskap kring alla möjliga renoveringar av trappor. Du kanske vill ha en helt ny stil på din trappa? Det är ett större projekt och det kräver ofta både bättre planering och lite större ingrepp i huskroppen – men det är ofta fullt möjligt. 

Vi är med dig från start till mål och vi kan ge dig en både säker, snygg och hållbar trappa som verkligen kan ta din bostad till en helt ny nivå – utan att för den sakens skull sticka ut och ta över din bostad. Vi ser till att varje liten detalj smälter in på ett naturligt sätt och samspelar både med miljö, inredning, former och färger. Kontakta oss för din trapprenovering i Lund redan idag så hjälper vi dig att nå dina drömmar.

Du som kund står i fokus

 

Vårt mål är att skapa en trygghet för våra kunder. Du ska veta vad som pågår, hur projektet förflyter och du ska känna att delaktighet. Vi arbetar hårt med att skapa en öppen och sund dialog som i sin tur leder till bättre resultat. Genom åren har vi skaffat oss en stor bas av nöjda kunder som står redo att rekommendera oss. Det är ett kvitto på att vår filosofi lönar sig.

 

Du är naturligtvis välkommen att se över våra referensbilder också. Detta kanske kan ge dig nödvändig inspiration kring din egen trapprenovering samtidigt som du får en bild av hur vi jobbar och hur vi kan förändra i ditt hem.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!