Skicklig måleriföretag i Malmö

Med över 10 års erfarenhet i branschen är vi på Leijonhufvud din trygga målare i Malmö. Under åren har vi arbetat med väggar av olika material med varierande förutsättningar. Det innebär att vi har en gedigen kunskap i hur arbetet ska utföras för att få bästa möjliga resultat på varje vägg. Vi målar både utvändigt och invändigt och vi arbetar med traditionella metoder kombinerat med de senaste lösningarna på marknaden.

Hos oss kan du enkelt att beställa målning som enskild tjänst eller som en del av ett större renoveringsprojekt. Förutom målning kan vi hjälpa dig med bland annat fönstermontering, takläggning och fasadrenovering i Malmö.

Vi hjälper dig att nå bästa möjliga resultat

Vårt viktigaste uppdrag är att utföra en målning som du kan känna dig riktigt nöjd med. När vi anlitas för ett uppdrag ser vi därför alltid till att göra ett noggrant grundarbete innan vi påbörjar själva målningen. På så sätt kan vi garantera att färgen får en fin yta under många år. För att säkerställa att samtliga av våra uppdrag lever upp till samma höga kvalitet arbetar vi efter standardiserade rutiner och med en god känsla för detaljer.

När du väljer att anlita oss som målerifirma i Malmö arbetar ser vi till att du får ett så bra resultat som möjligt. Vi värderar dina åsikter och involverar dig gärna i vår arbetsprocess.

Därför bör du välja oss som din målerifirma i Malmö

Vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering har lång erfarenhet av att utföra bygg- och renoveringstjänster för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i hela sydvästra Skåne. Med våra skickliga målare kan du känna dig trygg med att du får det resultat du önskar. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Målare i Malmö med känsla för detaljer

 

Anlitar du oss som din målare så kan du lita på att arbetet kommer att utföras på ett korrekt sätt. Det som förenar alla våra arbeten är vår känsla för detaljer – slarv är inte att tänka på när vi målar en fasad, en fondvägg eller ett kök.

Vi har kompetensen att genomföra det mesta inom måleri, inte minst inomhus. Vi spacklar, målar, tapetserar och målar snickerier. Våra professionella målare i Malmö har lång erfarenhet av målning inomhus och vi kan garantera att du inte blir besviken.

Vi hjälper dig med färgvalet

 

Vi kan hjälpa dig med färgvalet att se vad som passar på din husvägg, eller på de olika väggarna i ett rum. Färgen kan påverka känslan av rymd i ett rum, beroende på grad av ljushet och nyans. En färg ger ofta ett helt annat intryck på en hel fasad eller vägg jämfört med det lilla färgprovet i byggvaruhuset. Vi har erfarenheten och fingertoppskänslan som hjälper dig att hitta rätt.

Vi kommer gärna hem till dig på ett kostnadsfritt besök för besiktning, ett bra sätt för oss att lära känna dig och dina förväntningar. Då får vi dessutom möjlighet att inspektera objektet som ska målas vilket gör det lättare att planera ordentligt.

 

Välkommen att kontakta oss redan idag för offert eller vidare information och låt oss bli din trygga och kompetenta målare i Malmö.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!