Våra arbetsmetoder för köksrenovering i Lund 

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har stor expertis och erfarenhet av köksrenovering i Lund. Vi har stort kundfokus och är mycket flexibla i vårt arbete. Vi tar hand om hela processen tills du har ett nytt kök. Med vår erfarenhet och expertis i ryggen hjälper vi gärna till med tips och rådgivning inför ditt byggprojekt. Vi är mycket noggranna och ser alltid till både detaljer och helhet. Företaget tar både stora och små uppdrag från privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Är du intresserad av våra tidigare projekt är du välkommen att du kontakta oss för referenser.

När vi får in en förfrågan om en köksrenovering i Lund inleder vi alltid med en grundläggande dialog för att ta reda på kundens behov och önskningar. Sedan kommer vi på besök för att säkerställa kökets skick och vårt tillvägagångssätt för kommande renovering.

Efter detta går vi till kontoret för att planera för byggprojektet. I denna fas är vi mycket noggranna med alla detaljer, vilket är avgörande för en lyckad köksrenovering. När vi är klara med planeringen kan vi ange hur lång tid renoveringen kommer att ta i anspråk. Tillsammans med kunden fastställs ett start- och slutdatum.

På angivet startdatum kommer våra hantverkare och börjar köksrenoveringen. Vi arbetar transparent och står alltid till förfogande för frågor och undringar.

När allt är klart städar vi noggrant efter oss och tar med allt överblivet material och byggavfall. Vi utför självklart en noggrant utförd besiktning tillsammans med kunden innan fakturan skrivs och överlämnas. För privatkunder hjälper vi gärna till med ROT-avdraget. Det ger 30 % skatteavdrag på arbetskostnaden och det nya priset blir synligt direkt på fakturan. Enklare kan det inte bli.

Högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser

Våra hantverkare är välutbildade och har alla certifikat och behörigheter som krävs för en perfekt utförd köksrenovering. Vi använder moderna och effektiva hjälpmedel och allt material är av högsta kvalitet. Men trots det håller vi konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.

Företaget arbetar aktivt med miljöfrågor och det visar sig när det gäller val av material, inköp och transporter.

Kontakta oss för en köksrenovering i Lund!

Kontakta oss idag för offert!

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Anlita oss för din köksrenovering

 

Vill du kunna känna dig trygg och säker under renoveringsprocessen samt få ett hållbart resultat så är du oss du ska anlita för din köksrenovering i Lund. Våra erfarna hantverkare utgör alla typer av köksrenoveringar och givetvis anpassar vi oss efter dina behov och önskemål. Det spelar alltså ingen roll om du önskar få ett nytt kök i lantlig stil, modern, eller ett klassiskt kök. Undrar du mer om hur just vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering kan hjälpa dig på resan mot ditt nya drömkök så är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi rekommenderar att du bokar in ett kostnadsfritt hembesök med oss där vi tillsammans kan se över arbetet som ska utföras.

Få offert på din köksrenovering i Lund

 

Vi erbjuder våra kunder i Skåne kostnadsfria hembesök där vi skapar oss en bild om vad du som kund önskar samt hur projektet ser ut. Efter hembesöket så återkommer vi till dig med en konstadsfri offert på arbetet ni önskar gå gjort. Välkommen att skicka en förfrågan till oss via formuläret på hemsidan alternativt ring eller maila oss.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!