Trygg fasadrenovering i Malmö

Att genomföra en fasadrenovering innebär att man förbättrar fasaden på en byggnad. Målet kan vara att återställa en sliten fasad till dess ursprungliga skick, att förbättra isoleringen eller att ändra fasadens utseende. Beroende på fasadens förutsättningar och vad man vill uppnå med renoveringen finns det olika sätt att gå tillväga. Oavsett hur dina behov ser ut, möter vi dina önskemål och tar fram rätt lösning för just din fasad.

Standardhöjande renoveringar

Renoveringsarbete kostar en del, men det utgör samtidigt en långsiktig investering. När din fasadrenovering i Malmö utförs av skickliga hantverkare får du ett hållbart och snyggt resultat som på sikt ger din bostad ett högre värde. Dessutom ökar trivseln när fastighetens utseende förbättras.

Vi jobbar med alla olika material

På Leijonhufvud Bygg & Renovering levererar vi högkvalitativa lösningar för alla typer av fasadrenoveringar. Oavsett hur dina behov ser ut kan våra skickliga hantverkare leverera de resultat du förväntar dig. Vi arbetar med alla typer fasadrenoveringar i Malmö och kan hjälpa till med omfogning, omputsning och renovering. Vi arbetar med olika typer av material, däribland tegel, puts och natursten och kan även hjälpa till med tilläggsisolering.

Kontakta oss idag

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Hur ofta behöver en fasad putsas om?

Hur länge en putsfasad håller beror på hur väl den har underhållits under åren, hur väderförhållandena sett ut samt kvaliteten på den föregående renoveringen. Generellt sett kan man uppskatta att en putsfasad behöver renoveras var 40-50 år. Om du misstänker att det börjar bli dags för en renovering kan du boka ett kostnadsfritt hembesök, där vi kommer till dig och tar reda på fasadens förutsättningar.

Vi hjälper dig med fasadrenovering i Malmö

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har erbjudit bygg- och renoveringstjänster sedan 2011, men många av våra hantverkare har arbetat i branschen mycket längre än så. Vi finns här för dig i Malmö och levererar alltid trygghet, förtroende och hög kvalitet i våra uppdrag. Vi tar oss an både större och mindre uppdrag och utför alltid våra renoveringar med dig som kund i fokus. Du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening är varmt välkommen att kontakta oss för fasadrenovering i Malmö.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!