Badrumsrenovering Malmö för kvalitetsmedvetna

Ett tryggt badrum utgår från en stadig stomme och gedigna tätskikt. Det ställs höga krav på badrum från bland annat försäkringsbolag idag och givetvis vill du själv känna dig trygg med att ditt badrum kommer att hålla tätt i alla lägen. Fuktskador och läckor kan bli mycket kostsamma, så det bästa man kan göra är att se till att badrummen i bostaden håller en uppdaterad standard. Materialen har en begränsad livslängd och därför bör man renovera sitt badrum med jämna mellanrum.

Känner du dig osäker på om det är dags så är du välkommen att kontakta oss så erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök där vi föreslår passande åtgärder. När du anlitar oss för badrumsrenovering i Malmö kan du känna dig trygg med att du få jobbet utfört av certifierade hantverkare och vi ger alltid generösa garantier på både materialet och arbetet. Kommunikationen är A och O och vi håller alltid en öppen dialog steg för steg under projektet hela vägen till det färdiga resultatet. Allt för att du ska få ett badrum som du kan känna dig nöjd med.

Vi utför många badrumsrenoveringar varje år och anlitas av såväl privatpersoner och bostadsrättsföreningar som företag som värdesätter kvalitetshantverk. Vi har funnits på marknaden i Malmö sedan 2011 och kan glatt visa upp ett flertal referenser på tidigare arbeten.

Vid behov tar vi in någon av våra skickliga underleverantörer för att jobbet ska flyta på smidigt och utan fördröjningar. Vi tar alltid helhetsansvar för jobbet, sköter all kommunikation och du får givetvis allt på en och samma faktura så att det blir lätt att överblicka totalkostnaden. 

 

Badrum med lyxig inredning

Ett badrum måste verkligen inte vara trångt och tråkigt. Genom att utnyttja ytan går det att få plats med mycket och tack vare att utvecklingen har gått starkt framåt de senaste åren så behöver det inte bli särskilt mycket dyrare att välja lite lyxigare utrustning när det väl är dags att renovera badrummet. 

Ett bubbelbadkar eller en härlig regndusch är inte något som endast hör hemma på lyxiga hotell utan går att få även i en helt vanlig lägenhet. Det kostar bara någon enstaka tusenlapp mer än att välja ett vanligt badkar eller en standardarmatur med enbart handdusch.

Den stora kostnaden vid en badrumsrenovering ligger i att bygga stabila tätskikt och att få till en riktigt snygg yta med hjälp av kakel eller våtrumsmatta. Därefter är skillnaderna ganska små när det kommer till valet av badrumsporslin och armaturer. Vår rekommendation är alltså att du tänker till och drömmer lite extra om vad du verkligen skulle vilja ha i ditt badrum. Det lyft som man kan få i vardagen bara genom att välja ett riktigt härligt badkar ska inte förringas.

 

Badrumsrenovering i Malmö med skön belysning

En annan punkt som vi tycker att man gärna kan satsa lite extra på är belysningen. Att ha dimbar belysning i badrummet bjuder in till att skapa SPA-känsla på hemmaplan. Dimma belysningen, tappa upp ett härligt bad och lyssna på din favoritmusik så blir vilken grå novemberdag som helst till skön avslappning istället.

Vill du få tips på vad som kan göra med just ditt badrum så är det bara att du hör av dig till oss. Vi kommer gärna med förslag på hur man kan inreda badrummet så att det blir både praktiskt och härligt att vistas i. Badrummet används varje dag och därför bör det få lite extra kärlek och omtanke så att du gärna vill spendera tid i det.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster i Malmö och på ett flertal andra orter i Skåne sedan år 2011. Våra yrkesskickliga hantverkare levererar trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt.

Badrumsrenovering ger rätt till ROT-avdrag

 

Självklart kan du som är privatperson använda dig av statens ROT-avdrag för badrumsrenovering i Malmö. ROT-avdraget innebär att du får 30% rabatt på arbetskostnaden, vilket brukar innebära en stor hjälp vid just renovering av badrum. Avdraget görs direkt på fakturan och vi sköter all kontakt med Skatteverket. Alla personer över 18 år som betalar skatt i Sverige har rätt att dra av upp till 50 000 kronor per person och år via ROT.

Få gratis offert på att renovera badrum

 

Välkommen att begära offert på badrumsrenovering i Malmö. Skicka in din förfrågan via via formuläret här på hemsidan, ring eller skicka e-post till oss. Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök och återkommer därefter med en detaljerad offert och tidsplan för projektet.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!