Vi är din byggfirma i Vellinge

Nöjda kunder är det absolut viktigaste för oss. Vi värdesätter god kommunikation och vill att du ska känna dig trygg och informerad genom hela byggprocessen. Vi ser till att du får regelbundna uppdateringar under arbetets gång och vi tar alltid helhetsansvar för att det ska vara smidigt och enkelt att anlita oss. Allt kommer på en och samma faktura, även om vi skulle behöva anlita någon av våra pålitliga underleverantörer för någon del av jobbet. Arbetet utförs av våra kunniga och erfarna hantverkare som givetvis har alla behörigheter som behövs för olika typer av arbete. Särskilt viktigt är detta vid renovering av badrum och köksrenovering då dessa kräver korrekt våtrumsbehörighet för att garantier och försäkringar ska gälla.

Våra byggtjänster

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av renoverings- och byggtjänster till alla slags kunder i Vellinge. Vi har utfört ett stort antal jobb åt såväl hyresvärdar, privata villaägare och bostadsrättsföreningar i trakten och lever upp till högt ställda krav. Behöver du hjälp med planeringen av ett utrymme eller förslag på estetisk utformning så hjälper vi dig gärna. Tack vare vår långa erfarenhet så vet vi vad som brukar fungera bra i olika typer av byggnader och sammanhang.

Invändig renovering & bygg

Inomhus kan du få hjälp med både små och stora projekt, från enklare renovering av snickeri till helrenovering av bostäder och företagslokaler.

Badrumsrenovering: Att renovera sitt badrum med jämna mellanrum är viktigt för att undvika problem med fukt eller vattenskador. Vi bygger och renoverar toaletter och badrum i alla storlekar. Givetvis är vi certifierade via Byggkeramikrådet och har giltig behörighet för alla typer av arbeten inom VVS, plattsättning och el.

Köksrenovering: Ska du montera ett nytt kök eller behöver ditt nuvarande fräschas upp? Vi hjälper dig mer än gärna. Vi kan hjälpa till med allt från att förnya VVS-anslutningar och el till att montera färdiga kök från olika leverantörer, ta fram skräddarsydda snickerier och mycket mer.

Golv: Har du slitna trägolv som behöver tas om hand så kan våra duktiga golvläggare slipa och behandla dem enligt dina önskemål så blir det som nytt igen. De kan förstås också lägga helt nya golv i olika typer av material och våra snickare lägger ner stor omsorg kring detaljer som golvsocklar, trösklar och lister.

Målning: Att måla om eller tapetsera är ett snabbt och enkelt sätt att ge ett rum ett lyft - men självklart ska jobbet göras av ett proffs för att det ska bli riktigt bra. Våra kompetenta målare målar alla typer av invändiga utrymmen, alltid med kvalitetsfärg som är anpassad till ändamålet.

Vi har en helt egen snickeriverkstad där vi kan ta fram specialutformade byggnadsdelar - från platsbyggda hyllor till måttbeställda trappor.

Utvändig renovering & bygg

Ska du bygga nytt i Vellinge eller behöver du renovera ditt hus på ett eller annat sätt?

Bygga: Du kan anlita oss för byggprojekt av olika storlek, från friggebod och Attefallshus till garage och hela villor. Vi erbjuder totalentreprenad som gör hela processen enkel och lättöverskådlig.

Bygga till och bygga om: Vill du bygga ut huset med en inglasad altan eller behöver du ändra på din planlösning och samtidigt få större ytor? Vi hjälper dig gärna och ser till att dina ritningar omsätts i praktiken.

Fasadrenovering: Vi renoverar både träfasader och putsade fasader med mycket känsla för detaljer. Våra målare ser sedan till att byggnaden behandlas med färg som hjälper fasaden att hållas snygg längre. Du kan även anlita oss för renovering av dörrar och fönster. Det lönar sig ofta att bevara de dörrar och fönster du redan har och det är bättre ur både kulturhistoriska och miljömässiga perspektiv. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur våra snickare kan hjälpa dig.

Takläggning: Behöver du lägga om taket eller om det behöver renoveras så är vi rätt byggföretag för jobbet. Vi arbetar med de flesta förekommande takbeläggningar.

Rivningsarbeten: Ska något på tomten rivas? Välkommen att anlita oss för rivningsarbeten. Vi har även behörighet för att utföra asbestsanering på ett säkert sätt.

Anlita ett lokalt byggföretag i Vellinge

Vill du anlita ett lokalt byggföretag i Vellinge så har du kommit rätt. Vi arbetar på ett flertal orter i sydvästra Skåne och känner därför till de olika områdena väl, vilket kommer dig tillgodo på olika sätt. Till exempel vet vi vilka material som fungerar bra i trakten och vi minimerar våra resvägar och transporter vilket både håller kostnaderna nere och gagnar miljön. Kontakta oss gärna för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi tittar på vad du behöver hjälp med och tar fram förslag på passande lösningar. Du får en kostnadsfri offert och vi ger dig en tidsplan för när ditt bygg- eller renoveringsprojekt kan utföras. Skicka in din förfrågan idag via länken nedan.

Referensjobb

Nedan hittar du bilder på olika byggprojekt som vi har utfört över hela Skåne. Fler exempel hittar du på vår referenssida.