Våra tjänster

Leijonhufvud Bygg & Renovering erbjuder en rad olika tjänster inom bygg och renovering. Vi utgår från Trelleborg med åtar oss stora som små projekt i hela Skåne.

Totaltentreprenad

Vi utför om- och tillbyggnationer som exempelvis; altaner, trädäck och uterum. Vi bygger även helt nya hus, såsom villor och attefallshus. Vi bidrar gärna med allt från inspiration till design, ritningar, projektledning och totalentreprenad.

Badrumsrenovering

Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

Köksrenovering

Vi monterar nya kök från alla köksleverantörer. Vi sköter projektledning, montering och installation av el, VVS, kakel och golv. Vi hjälper även gärna till med design av nytt kök och ritningar.

Snickare

Våra snickare har kompetensen att medverka vid badrums- och köksrenoveringar, bygga altaner, golvläggning, fönsterbyte, dörrar och göra mindre snickerier, både inomhus och utomhus. 

Takläggare

Vi har lång erfarenhet av takbyten och renoveringar. Vi utför takomläggning med tegel- och betongpannor, papptak samt plåttak.

Målare

Vi utför måleriarbeten av såväl väggar, tak och snickerier. Vi hjälper dig med både utvändiga och invändiga måleriarbeten. 

Fasadrenovering

Vi utför fasadrenoveringar av såväl sten som träfasader.

Attefallshus

Vi bygger attefallshus efter dina önskemål.

Fönstermontering

Dags att byta fönster? Vi har lång erfarenhet av fönstermontering och utför installation för dina nya fönster.