Noggrannhet in i minsta detalj

Vi skiljer oss från andra byggföretag. Detta genom att vi hela tiden arbetar mer långsiktigt och hållbart. Vi använder oss av byggtekniker som passar för uppdraget och vi värnar om gamla byggtraditioner. Behöver du hjälp med att renovera en äldre trappa till ditt hus i Malmö så utgår vi från huset, atmosfären och miljön i ditt hem innan vi sätter igång.

Vi ser till varje liten detalj och vi arbetar alltid för att skapa en harmoni mellan det nya och det äldre. Oavsett vad vi bygger eller renoverar så använder vi hållbara material av högsta kvalitet – det kompromissar vi aldrig med. En trapprenovering utförd av oss ska stå emot tidens tand och den ska vara hållbar långt in i framtiden.

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB behandlar alla projekt och uppdrag – stora som små – med samma noggrannhet och med samma fokus. Anlitar du oss för en trapprenovering så kommer du att få ett resultat som är hållbart, vacker och som harmoniserar väl med den stil, inredning och atmosfär du har i huset.

Hur vill du ha din trapprenovering i Malmö?

Det är viktigt att den trapprenovering som sker hos dig sker på dina villkor och enligt dina önskemål. Vi har verktygen och kunskapen – men du är den som slutligen bestämmer. Vi kan hjälpa dig med inspiration och idéer och vi ser mer än gärna att du har med egna bilder på hur du tänkt dig.

För oss är dialogen oss emellan väldigt viktig. Du ska känna delaktighet och du ska känna trygghet med oss. Det innebär att du hela tiden ska hållas informerad och uppdaterad av vad som sker och hur din trapprenovering går.

Vissa delar tillverkas på plats i din bostad, andra tillverkas i vår egen snickeriverkstad där vi har verktygen som krävs och den miljö som vissa material behöver för att nå sin fulla potential. Målet är alltid att du som beställare ska påverkas så lite som möjligt i din vardag. Vi arbetar alltid effektivt och detta utan att tumma en millimeter på detaljerna i arbetet.

Det är de små detaljerna som skapar det färdiga resultatet och det är här vi har vår stora fördel gentemot andra företag. Leijonhufvud Bygg & Renovering AB vet att varje detalj gör skillnad och därför är vi ditt bästa val – oavsett vilken typ av trappa det handlar om. Välkommen att kontakta oss redan idag så kommer vi hem till ditt hem i Malmö och ser hur vi kan fixa till din trappa.

Vi sköter din trapprenovering

 

Trappor slits ut och det är fullt naturligt. Oavsett om det handlar om en trappa till entrén i ditt hus, om en trappa som leder ner till källaren eller om en trappa som tar dig en våning upp så kommer ett slitage att skapas. Det leder i sin tur till att trappan i fråga förlorar både i säkerhet, i funktionalitet och även rent estetiskt.

Vi är experter på trapprenovering och vi kan hjälpa dig med ditt planerade projekt i Malmö. Leijonhufvud Bygg & Renovering AB hår en gedigen kunskap och lång erfarenhet av alla tänkbara byggprojekt och vi åtar oss uppdrag över hela Skåne.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!