För att låta någon bygga om eller renovera ditt hem krävs att du känner ett stort mått av förtroende. Ett gott förtroende bygger både på god kommunikation mellan kund och leverantör och på att vi som leverantör kan garantera en leverans av hög kvalitet.

Vi levererar TRYGGHET, FÖRTROENDE och KVALITET.

CERTIFIKAT OCH INTYG

För Leijonhufvud Bygg & Renovering AB är det en självklarhet att enbart arbeta med certifierade hantverkare för fackmannamässig och säker installation av VVS, el och plattsättning i våtrum.

Vi levererar alltid relevanta intyg för din renovering, vare sig det handlar om en badrumsrenovering eller elinstallation. Kontakta oss så berättar vi mer!

MATERIALVAL

För bästa kvalitet köper vi allt vårt material på välkända byggvaruhus.

REFERENSER

Vi har många nöjda kunder. Hör av dig om du vill titta på referensprojekt.

ERFARENHET

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB är ett väletablerat företag med lång erfarenhet av byggprojekt och renovering. Vi samarbetar endast med skickliga underleverantörer som har lång erfarenhet inom sitt respektive hantverk, vare sig det handlar om el, VVS eller måleri.

ROT-AVDRAG

Renoveringar och underhåll samt om- och tillbyggnation räknas som ROT-arbeten och ger därmed rätt till ROT-avdrag. Skattereduktion för ROT-arbeten medges med 30 % av arbetskostnaden för hantverkstjänster. ROT-avdraget gäller för upp till 50 000 kr per person och år. Leijonhufvud Bygg & Renovering AB hanterar administrationen och kontakten med Skatteverket. Här hittar du mer information om hur ROT-avdraget fungerar: https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotochrutarbete

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har självklart F-skattsedel.