Målare i Trelleborg med bred kompetens

Våra målare har lång erfarenhet inom branschen och arbetar både med traditionella metoder och de senaste lösningarna och produkterna på marknaden. Allt för att ligga i framkant och kunna utföra arbetet med bästa möjliga slutresultat. Oavsett om det handlar om en moderna lägenhet eller ett sekelskifteshus så är vi väl förtrogna med vilka material och lösningar vi ska använda.

Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Det kan handla om allt från en enklare tapetsering i en lägenhet till ett större renoveringsprojekt som du anlitar oss för. Våra målare i Trelleborg utför det mesta inom utvändiga och invändiga arbeten för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Anlita oss när du behöver målare

Fasadmålning och målning av utvändiga snickerier, slipning och inoljning av altaner och trädäck, målning av staket eller pergola eller möjligtvis ett Attefallshus? Våra målare har lång erfarenhet inom branschen och utför det mesta inom utvändig målning. Därför bör du anlita oss om du är i behov av att måla om det hus i Trelleborg. Vi erbjuder dig de senaste teknikerna och lösningarna inom branschen samt sätter dig som kund i första rummet för att slutresultatet ska överensstämma med dina förväntningar.

Att måla om ett hus är ett stort projekt som är förenat med en stor kostnad. Det kan kännas både tufft och tråkigt att investera i en utvändig målning. Men det är också en av de allra viktigaste delarna som man bör utföra på rätt sätt. En felaktig och slarvig utvändig målning kan resultera i att du får andra problem med huset och för göra om processen efter något år igen. Låt därför oss på Leijonhufvud Bygg och Renovering ta hand om målning av ditt hus så vi kan ge huset den kärlek som det förtjänat.

Våra erfarna målare utför varje steg med precision, från att avlägsna gammal färg till att grundmåla och sedan sätta de kulörer på ditt hus som du önskar. Vi arbetar med kvalitetsfärger som är anpassade till ändamålet och hjälper dig gärna med förslag på färgsättning om du skulle vilja göra något nytt (givetvis med förbehållet att det kan finnas regler för färgsättning i vissa områden som måste tas hänsyn till).

Behov av att anlita målare i Trelleborg

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Våra yrkesskickliga målare levererar tjänster med trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Vi åtar oss projekt av alla storlekar - från målning av en enkel grind till fasadmålning av större hyresfastigheter.

Målare i Trelleborg av kvalité

 

Utvecklingen går ständigt framåt när det kommer till målning, både gällande färgtyper och arbetsmetoder. Det tycker vi förstås är roligt och håller oss kontinuerligt uppdaterade kring det senaste på marknaden och samtidigt så har vi god kännedom om vad som faktiskt fungerar i längden. Det ställs ju till exempel helt andra krav på valet av färgtyp till en villa vid kusten i Falsterbo än vad det gör i centrala Vellinge då den första utsätts för hårdare miljöpåverkan. Vi vet vad som fungerar i varje läge och till varje byggnadstyp.

Våra målare i Vellinge utför de flesta typer av måleriarbeten, från skrapning och målning av såväl trä- som putsfasader till invändig spackling, målning och tapetsering. Slutresultatet blir alltid snyggt, prydligt och hållbart så att du kan känna dig nöjd med dina rum eller din fasad under lång tid framöver.

Rätt färg och tapet

 

Det går lätt att uppdatera ett rum med hjälp av färg, men det är inte alltid lätt att veta vad man ska välja. Vi hjälper dig gärna! Berätta vilken känsla du skulle vilja ha i rummet i fråga när vi kommer och tittar på ytorna så tar vi fram ett passande förslag. Det krävs erfarenhet för att hitta helt rätt färgnyans eller för att veta vilken kulör man ska välja på snickerierna för att framhäva en viss tapet. Det måste ju inte vara vitt rakt igenom där heller, och det är förresten skillnad på vitt och vitt.

Våra målare ser till att du får ett rum där färgsättningen är genomtänkt från tak till golv och att målningen eller tapetseringen utförs med rätt material och metoder för ett perfekt resultat.

Kontakta oss redan idag för att begära offert på målning eller för att få ytterligare information. Låt oss bli din trygga och kompetenta målare i Trelleborg

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!