Vi utför takläggning och en rad andra bygg-
och renoveringstjänster i orter som:

Vi fixar ditt tak

Vi utför takläggning och reparation i hela Skåneregionen och har som målsättning att alltid leverera högkvalitativa jobb till ett konkurrenskraftigt pris, något som i slutändan ger nöjda kunder. Vi vet att en helrenovering av ett tak, kan vara den enskilt största investering som genomförs på ett hus.

 

Låt en takrenovering lyfta din fastighet

Börjar taket på ditt hus bli slitet och fult? Är du orolig för läckor? Välkommen att kontakta oss för en trygg och kompetent takrenovering, våra erfarna takläggare kan garantera ett väl genomfört jobb.

Anlitar du oss kan du räkna med professionalism utöver det vanliga. Vi tar stora och små projekt på lika stort allvar och arbetar snabbt utan att slarva. Vi är utfört en rad lyckade takrenoveringar i Lund och ett flertal andra orter i sydvästra Skåne.

Med marknadens bästa takmaterial kan vi lägga tak som både är snygga och kommer att hålla länge. Våra duktiga takläggare kan leverera ett tak som kommer att skydda din fastighet en lång tid framöver.

Kontakta oss för hemsbesök

 

Är du i behov av ett nytt tak eller behöver ditt befintliga tak en reparation? Då har du hittat rätt. Välkommen att kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer ut till dig och tittar närmre på det arbete du önskar få utfört och vi får möjligheten att skapa en bild om vad du som kund önskar från oss. Därefter räknar vi på arbetet och återkommer med en kostnadsfri offert. Känns offerten bra och du vill gå vidare med oss så sätter vi upp en tidsplan för när arbetet ska utföras.

 

Välkommen att skicka in din förfrågan idag via formuläret på hemsidan alternativt ring eller maila oss.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!

Så här går det till när vi planerar en takrenovering:

Noggrann planering. Alla våra takprojekt föregås av att våra takexperter går igenom exakt vad som behöver göras – givetvis i nära kontakt med kunden. Vi planerar allt på detaljnivå och lägger självklart fram en detaljerad offert. Våra kunder ska inte drabbas av några obehagliga överraskningar, varken i arbetet eller på fakturan.

Denna noggranna planering gör att vi har allt material och utrustning på plats redan när arbetet börjar. Vi vill inte att en takrenovering ska dra ut på tiden i onödan – de boende ska kunna återgå till ett normalt ostört liv så fort som möjligt när vi lägger ett tak.

Alla de tak vi lägger är av högsta kvalitet – detta gäller oavsett om det handlar om ett tegel, plåt eller papptak. Du får dessutom en generös garanti på utfört arbete. Så är du i behov av en lokal takläggare i Trelleborg, Höllviken eller Lund så har du hittat rätt.

Takläggare Höllviken, Lund, Trelleborg, Trelleborg och Ystad

Så här ser processen ut när våra takläggare ger ditt hustak en uppfräschning:

Det börjar naturligtvis med att du tar en första kontakt med oss. Vi erbjuder ett hembesök – utan kostnad – där vi lyssnar noga på dina behov och önskemål. Här gör vi tillsammans upp planen för ditt takprojekt och vi lägger fram ett detaljerat prisförslag.

Därefter gör vi egna beställningar och ser därmed till att allt takmaterial levereras i tid.

Innan våra takläggare inleder jobbet med takrenoveringen så pratar vi med dig som kund ännu en gång. Vi bestämmer en tid då vi kommer ut på plats och förbereder en detaljerad arbetsorder.

När vi är klara med en takrenovering gör vi en noggrann egenkontroll. På det viset kan du som kund känna dig trygg i att standarden motsvara kraven och att allt dokumenteras ordentligt.

 

Goda skäl att anlita våra takläggare i Lund, Trelleborg och Höllviken

Här är några starka argument till varför du ska anlita våra takläggare när du behöver ett nytt tak:

  • Vi levererar alltid på utsatt tid. Vi håller den tid som vi kommit överens om. Plåt och övrigt takmaterial levereras alltid på det överenskomna datumet.
  • Hög kvalitet. All plåt kontrolleras noggrant. Vi använder enbart material av högsta klass och detta gäller både plåt och tegel
  • Skräddarsydda lösningar. Ditt hus i Höllviken kanske har en ovanlig form eller du kanske har några annorlunda idéer om hur du vill ha ditt tak. Inga problem; vi kan renovera tak av alla slag. Våra takläggare uppskattar alltid en utmaning.

 

Trygghet, förtroende och kvalitet

När du anlitar oss på Leijonhufvud för en takrenovering eller någon annan av våra tjänster så kan du räkna med tjänster som skapar trygghet, förtroende och kvalitet. Med oss på din sida så är ditt tak i trygga händer. Vi är lyhörda och behärskar hantverket och kompromissar inte med materialval och kompetens. Vill du komplettera taket med säkerhetsinstallationer så kan vi självklart även hjälpa till med det.

Vi kan dessutom utföra renoveringar inom totalentreprenad, så vill du även snygga till fasaden eller byta fönster så kan du slå två flugor i en smäll och låta oss göra det också. Vi har breda kunskaper inom bygg och renovering och kan hjälpa dig med det mesta, både inomhus och utomhus.

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder takrenovering och andra bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Låt oss bli din trygga takläggare i Lund, Trelleborg, Höllviken och hela Skåne.

Vi finns i hela Skåne. Våra vanligaste städer är:

 

Letar du efter en pålitlig och erfaren Takläggare i Lund, Trelleborg, Vellinge, Malmö, Svedala, Falsterbo, Höllviken, Limhamn, Löddeköping eller Lomma så har du kommit rätt.

Välkommen att kontakta oss idag!