Snickare i Lomma med kunden i fokus

Vi vet att en renovering kan vara förknippad med en stor investering för dig som kund och ibland ett avgörande projekt för ditt hem/bostad. Därför att vi väldigt noggranna med att lyssna på dig som kund och skräddarsy arbetet efter just dina önskemål. Genom att anlita oss kan du som kund känna dig trygg med att du får kompetenta och erfarna snickare i Lomma som utför det mesta inom byggservice.

Vi är ansvarsförsäkrade och utfärdar kvalitetsgaranti på alla våra arbeten. Är du dessutom privatperson så glöm inte ROT-avdraget gör våra prisvärda tjänster mer ekonomiskt åtråvärda.
Vi sköter allt administrativt och alla dokumentationer som krävs för att ro ditt byggprojekt i land.

Byggföretag med många kompetenser

Förutom våra duktiga snickare så besitter vi även andra kvalitéer och kompetenser inom bolaget. Det gör det möjligt för oss att kunna hjälpa dig som kund på ett bredare plan. Vi kan utan problem utföra takläggning, badrum och kök på totalentreprenad. Dessutom kan du anlita våra duktiga VVS-montörer, målare, elektriker eller plattsättare för andra renoveringar du är i behov av.

Arbeten som våra snickare utför


Invändiga renoveringar
– Anlita våra snickare för köksrenovering, badrumsrenovering, takläggning, trapprenovering, fasadarbeten mm.

Ombyggnationer – Vi utför ombyggnationer på totalentreprenad där vi tar han om hela projektet från ax till limpa.

Tillbyggnader - Oavsett om du ska göra en tillbyggnad på huset, bygga nytt garage eller ett Attefallshus i trädgården så kan våra duktiga snickare hjälpa er med detta!

Behov av att anlita en snickare i Lomma?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har erbjudit bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort för oss!
Kontakta oss idag!
 

Varför väljer kunder oss?

 

Vi tror att den personliga kontakten och att lyssna på dig som kund, detta i kombination med ett noga och korrekt utfört arbete gör att vårt rykte är gott och att kunder känner sig nöjda med att dem anlitat just oss. Vi är ett byggföretag med stort engagemang för det vi arbetar med och vi brinner för att göra våra kunder nöjda. Detta tror vi är en stor anledning till varför kunder väljer just oss när dem te.x letar efter en snickare i lund. Hör av dig till oss så kommer vi ut till dig och tittar på hur vi kan hjälpa just dig.

Din kompetenta snickare i Lomma

 

Välkommen att kontakta oss redan idag. Fyll i formuläret på hemsidan alternativt ring eller mejla oss. Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt hembesök där vi kan titta på jobbet som ska utföras. Därefter räknar vi på arbetet och återkommer vi med en kostnadsfri offert. duktiga hantverkare till rätt pris – Välkommen till oss på Leijonhufvud Bygg och Renovering AB.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!