Så här hjälper vi dig med köksrenovering i Trelleborg

Vi är ett företag med lång erfarenhet av köksrenovering i Trelleborg med omnejd. Vi tar hand om hela processen och ger dig gärna fri rådgivning hur ditt nya kök kan se ut efter en renovering av oss.

Vårt fokus ligger alltid på att du ska känna dig nöjd med både slutresultatet och vägen dit. Därför är vi mycket lyhörda och flexibla i kontakten med dig som kund. Våra skickliga hantverkare är välutbildade och har alla behörigheter som branschen kräver.

När du kontaktar oss för en köksrenovering har vi en dialog där du berättar om dina behov och önskemål med det nya köket. Sedan besiktar vi det befintliga köket för se hur vi ska gå tillväga. Vi bjuder gärna på tips och råd som är baserade på vår långa erfarenhet i branschen och av våra oräkneliga köksrenoveringar som vi utfört genom åren.

När vi är överens om vad som ska göras får du en arbetsbeskrivning och en offert.

Sedan bestäms startdatum för din köksrenovering. På utsatt tid kommer vi till dig och börjar arbetet. Hos oss är du garanterad en fackmannamässig renovering enligt konstens alla regler. Våra erfarna hantverkare är mycket noga i sitt arbete. Självklart har du garantier på både arbete och material.

Vi förverkligar din köksrenovering i Trelleborg

Vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder ett antal bygg- och renoveringstjänster.
Vårt yrkeskunnande garanterar ett perfekt resultat och nöjda kunder. Våra priser står sig väl i byggbranschen. Vårt fokus ligger alltid på kunden ska vilja anlita oss igen eller rekommendera oss till andra. Det är det bästa betyget vi kan få!

Vi anlitas av såväl privatkunder som företag och bostadsrättsföreningar i hela Trelleborg med omnejd. Företaget åtar sig alla uppdrag, stora som små.

Kontakta oss idag för offert?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

ROT-avdrag

 

Privatpersoner över 18 år som betalar skatt i Sverige har rätt till skattereduktion för arbeten i hemmet, såsom en köksrenovering. Det gäller på arbetskostnaden och avdraget ligger med gällande lagstiftning på 30 %. Vi sköter all administration med Skatteverket. Det enda du behöver göra är att säga till så drar vi av 30 % direkt på fakturan.

Varmt välkommen att kontakta oss när det är dags för en köksrenovering i Trelleborg!

Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök

 

Välkommen att skicka in din förfrågan via formuläret på hemsidan alternativt ring eller mail oss. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök som vi bokar in när det passar. Därefter återkommer vi till dig med en konstnadsfri offert på arbetet ni önskar få utfört.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!