Vi hjälper till att förverkliga era drömmar

Våra snickare kan hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar eller renoveringsprojekt. Vår målsättning är att våra kunder ska känna sig trygga, lugna och nöjda från första kontakten tills att arbetet är slutfört.  God kommunikation och öppenhet är nyckeln till ett bra samarbete och ett lyckat resultat.

Våra snickare ser till att du får ut mycket pengarna om du anlitar oss. Våra snickare har lång erfarenhet och breda kunskaper och gör alltid sitt bästa för att du ska bli nöjd med utfört arbete. Våra snickare är dedikerade och har stor yrkesstolthet vilket garanterar en hög kvalitet på alla arbeten. Har du några specifika önskemål? Det är bara att prata med oss så ser vi vad vi kan göra. Vi har varit i branschen länge och har varit med om det mesta – våra snickare tar sig gärna an utmaningar av alla slag.

Kontakta oss på telefon: 0709-31 11 36  eller Epost: cino@leijonhufvud.info

 

Anlita våra snickare för en totalentreprenad i Lund eller Malmö

Om du vill renovera ett helt badrum eller kök eller genomföra en helrenovering av ett hus så kan du också anlita oss. Vid sidan om snickerier så erbjuder vi en rad andra hantverkstjänster som måleri, VVS, plattsättning, elektriker med mera. Allt inom en trygg och smidig totalentreprenad – när vi tar hand om en renovering så behöver du bara ha kontakt med oss!

Vi håller oss självklart kontinuerligt uppdaterade inom de senaste trenderna och inriktningarna när det gäller inredning, oavsett om det handlar om kök, badrum eller något annat. Vi erbjuder en helhetslösning som lever upp till de krav som ett modernt hem ställer. Vi utför alltid alla arbeten med kvalitetsmaterial från ledande leverantörer och har alltid miljön i bakhuvudet. Vi arbetar alltid i så hög utsträckning som möjligt med miljövänliga och återvinningsbara produkter.

Många nöjda kunder

 

Efter flera år som snickare i Malmö, Lund, Falsterbo, Löddeköpinge och övriga Skåne har vi skaffat oss ett stort antal nöjda och trogna kunder. Kunden är alltid i fokus för oss och vår breda och gedigna kunskap för att vi kan anpassa oss till våra kunders specifika önskemål. Alla våra medarbetare har gedigen utbildning och yrkesbevis. Du kan lita på att jobbet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt.

När du anlitar oss får service i toppklass, präglad av stor noggrannhet och känsla för detaljer. Vi arbetar alltid hårt för att nå upp till dina högt ställda krav. I kombination med våra konkurrenskraftiga priser gör ROT-avdraget det mycket prisvärt att ta hjälp av professionella snickare i ditt renoverings- eller byggprojekt. Detta gäller förstås enbart vid hushållsnära tjänster för privatpersoner

Att renovera en bostad är ett tufft jobb

 

En bostad är en stor investering för de flesta människor – inte minst på lång sikt. Den ska stå sig i många år och för att det ska lyckas är det viktigt att den underhålls på rätt sätt. Vi kan ge löpande förslag på hur man kan underhålla ditt hus eller lägenhet på ett sätt som kommer att betala sig på sikt. Vi är din snickare i Trelleborg, Vellinge, Höllviken, Löddeköpinge, Lund, Lomma, Svedala, Limhamn – Vi åtar oss projekt i hela Skåne och inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Ett brett utbud av tjänster inom snickeri

Här är några av de tjänster som våra kunniga och erfarna snickare kan erbjuda. Vill du veta mer om våra tjänster så är det bara att höra av sig, vi står alltid till tjänst med tips och råd.

Reparationer. Har olyckan varit framme och något har gått sönder i ditt hus? Det är inte ovanligt att det händer. Våra duktiga snickare kan rycka ut och få ordning på de flesta problem.

Tillbyggnader. Vi har full kompetens när det handlar om tillbyggnader. Uteplatser, uterum, terrasser, Attefallshus, garage, carports och andra tillbyggnader – våra snickare fixar det.

Ombyggnationer. Känner du att du har tagit i för mycket och din ombyggnad blivit för stor? Tar den för mycket kraft och tid eller är det någon detalj som du inte behärskar? Hör av dig till oss, våra snickare behärskar alla nödvändiga moment för en ombyggnad. Vi har medverkat till många lyckade ombyggnationer i Trelleborg och hela Skåne.

Altaner och terrasser. Vill förlänga utesäsongen där hemma med en skön plats att sitta ute och mysa på. Vi kan hjälpa dig att bygga en snygg, trivsam och hållbar altan för hela familjen – från första spiken till sista ytbehandlingen.

Renoveringar. Våra snickare har även kompetens att medverka vid renovering av badrum och kök. Anlita oss så får du hjälp med el, VVS, måleri och plattsättning med mera – allt i en smidig och kostnadseffektiv totalentreprenad.

Bor du i Skåne (exempelvis Malmö, Lund, Trelleborg, Falsterbo, Höllviken, Limhamn, Lomma, Löddeköpinge, Svedala, Vellinge) och är i behov av en kompetent snickare? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Därför är vi det självklara valet för dig som söker en snickare i Skåne!

Om du vill känna dig trygg och säker på att få ett hållbart resultat så ska du vända dig till oss när du är i behov av en snickare. Skulle det vara så att du är i behov av en tjänst som inte finns med här i hemsidan så är du välkommen att kontakta oss. Våra snickare utför alla typer av byggjobb och även om det du är i behov av inte står med på hemsidan så är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig. Kontakta oss redan idag och boka in ett kostnadsfritt hembesök så kontaktar vi dig och hittar en tid du vi tillsammans kan titta på arbetet du önskar få utfört.

Vi finns i hela Skåne. Våra vanligaste städer är:

 

Letar du efter en pålitlig och erfaren Snickare i Malmö, Lund, Trelleborg, Falsterbo, HöllvikenLimhamn, Lomma, Löddeköping, Vellinge eller Svedala så har du kommit rätt. 

Välkommen att kontakta oss idag!