Med oss behöver du inte vara orolig

Hos oss är du alltid i trygga händer under hela projektets gång, från start till mål. Vi kompromissar aldrig med material eller kompetens och vi är lyhärda samt behärskar till hundra procent vårt hantverk.

Under en badrumsrenovering så ser vi alltid till att anpassa metoden till det varje projekts identitet. Vi har stor respekt för traditionellt hantverk och byggnadstraditioner, samt att vi alltid är varsamma. Vi tar hand om ditt badrum under hela vägen, ända från den första inspirationen och designen till själva projektet och totalentpreprenad. Du behöver bara han en kontakt under projektet och det är oss.

Kontakta oss idag för offert!

Vi på Leijonhufvud Bygg och Renovering AB har ända sedan 2011 erbjudit våra kunder bygg och renoveringstjänster. I alla våra projekt, tillsammans med våra skickliga hantverkare, har vi levererat fackmannamässig kvalitet vilket även ger er trygghet och förtroende för arbetet. Vi hjälper alla, inget projekt är varken för litet eller för stort för oss.

Badrumsrenovering i Vellinge utan slarv

 

Vid en badrumsrenovering är det mycket viktigt att du tänker efter och har en bra plan för hur du vill ha det. Det är mer än bara att välja de snyggaste produkterna som passar bäst eller det bästa kaklet. Vi tycker att det är nästan viktigare att du får ett noggrant utfört grundarbete. Vi ser till att ni får rätt material och ett noggrant hantverk som ger dig garantier på att ditt badrum kommer att hålla måttet. Du slipper fuktskador genom de fuktskyddande skikten i badrummet. Vi vet att det ställs höga krav på just detta, och därför rekommenderar vi att du anlitar oss när du behöver en badrumsrenovering i Vellinge.

En investering på lång sikt

 

Ett korrekt renoverat badrum är en garanterad investering – både på kort och lång sikt. Det finns få saker som kan höja värdet på din bostad vid försäljning som ett nytt och snyggt badrum. Inte nog med att det ökar värdet, ett välrenoverat badrum gör att du slipper åtgärda eventuella fuktskador och mögel som kan uppstå.

 

Vi har lång erfarenhet inom branschen och har genomfört flertalet badrumsrenoveringar i Vellinge och Skåne. Med oss kan du känna dig säker då vi har lång erfarenhet och vi har ett stort nätverk av duktiga hantverkare som är redo att hjälpa. Tack vare våra underentreprenörer så kan vi ge realistiska tidsplaner för genomförandet av våra badrumsrenoveringar.

 

Kontakta en trygg partner inom  badrumsrenovering i Vellinge, kontakta oss på Leijonhufvud redan idag!

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!