Så arbetar vi med köksrenovering i Malmö

Vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har lång erfarenhet av att bygga och renovera kök i både hem och företagslokaler i Malmö. När du anlitar oss så får du en helhetslösning där vi tar totalansvar för projektet. Du väljer själv om du vill att vi ska montera färdiga köksstommar och luckor från valfri leverantör eller om du vill ha ett specialbyggt kök tillverkat i vårt snickeri. Många kunder väljer en kombination av båda där vi monterar ett kök som kunden har beställt och kompletterar med specialutformade snickerier för en riktigt snygg finish utan fula skarvar. 

Vi har givetvis också kompetens inom VVS och el för att kunna erbjuda ett komplett kök där allt är installerat och klart - från vitvaror och köksarmaturer till snygg belysning.

När vi bygger och renoverar kök i Malmö börjar vi alltid med ett besök för att titta på tillgängliga ytor och förutsättningar. Därefter kommer vi tillsammans fram till hur du vill att ditt kök ska utformas och vilka åtgärder som kan behövas.

Vi planerar hela arbetet noga och ger dig sedan en offert och en arbetsplan så att du vet hur lång tid arbetet kommer att ta och exakt hur mycket det kommer att kosta.

Därefter kommer våra hantverkare ut och påbörjar bygget eller renoveringen. Du får regelbundna uppdateringar under arbetets gång och ser till att allt installeras enligt gällande standard. När själva köket och alla fasta installationer är på plats tar våra finsnickare och målare vid för att se till att köket får en riktigt snygg finish. När vi är klara städar vi noga och avlägsnar allt överblivet material och avfall.

Sista steget i processen är en noggrann besiktning tillsammans med kund och därefter skickar vi ut fakturan. Privatkunder har givetvis rätt till ROT-avdrag för arbetet och vi gör avdraget direkt på fakturan. Enkelt och smidigt.

 

Ett attraktivt kök där du gärna vill vara

Att skapa ett praktiskt och lättstädat kök där man gärna vill spendera tid för att laga och äta mat är lättare än vad du tror. Visst kostar det en del att renovera köket, men med tanke på att det används dagligen så är det en god investering och det behöver inte vara särskilt svårt. Här kommer några av våra bästa tips utifrån det vi har sett när vi har renoverat kök åt ett stort antal kunder över åren:

Utnyttja ytorna till max. Det finns många smarta förvaringslösningar som ger extra plats även i ett trångt kök, och man behöver nästan alltid mer förvaringsutrymme än man först tror. Ta hjälp av en duktig köksplanerare hos företaget som du köper ditt kök från eller rådfråga oss.

Lättstädade arbetsytor. Välj material som är lättstädade och försök att hitta lösningar med så få skarvar som möjligt för bänkskivor. Samma sak gäller resten av köket. Välj vitvaror och skåp som går lätt att torka av samt golv, väggbeklädnad och stänkskydd som är enkla att hålla rena.

Bra belysning. Att se vad man gör i ett kök bidrar till både arbetskomfort och ökad säkerhet. Tänk till lite extra kring var du kommer att utföra olika typer av arbete och vilken slags belysning som kommer att behövas. Det brukar även löna sig att investera i lite stämningsbelysning och / eller dimbar belysning till hela köket för mysiga kvällsmiddagar.

Tänk långsiktigt. Även om du gärna hänger med i trender så är det bra att komma ihåg att de ofta ändras lika snabbt som de uppstår. Välj hellre ett neutralt kök där du kan arbeta med enkelt ändrade detaljer som textilier eller genom att måla eller tapetsera om enstaka väggar. Vill du ändå satsa på något som sticker ut lite mer så kan du välja köksluckor som går lätt att lacka om eller från ett välkänt märke så att enbart luckorna behöver bytas ut sen när du vill uppdatera köket.

Begär offert idag

Vill du få offert på köksrenovering? Kontakta oss genom att ringa eller skicka en förfrågan med hjälp av knapparna nedan. Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök där vi tar en titt på ditt nuvarande kök för att på bästa sätt kunna hjälpa dig med planeringen av ditt nya kök. Du får sedan en offert på de åtgärder som du önskar utföra. Välkommen!

Anlita oss för att renovera ditt kök i Malmö

 

 Vi har hjälpt kunder i Malmö och på andra orter i sydvästra Skåne med köksrenovering och andra tjänster inom bygg och renovering sedan år 2011. Tack vare våra yrkesskickliga hantverkare och en stabil organisation som står bakom så har vi placerat oss på kartan som ett pålitligt kvalitetsföretag i regionen. 

 

Vi lägger stor vikt vid att erbjuda fackmannamässigt utförda jobb och har givetvis alla de certifikat och behörigheter som krävs för de tjänster som vi erbjuder. Samtidigt så är vi flexibla och lyhörda för våra kunders önskemål. Vårt mål är att du ska få ditt drömkök, oavsett vilken stil du önskar.

Få offert på köksrenovering i Malmö

 

Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag så sätter vi igång. Vi tittar på utrymmet och det kök som finns idag för att ge råd kring vad som behöver göras. Därefter räknar vi fram en detaljerad offert så att du ser exakt hur mycket din köksrenovering kommer att kosta. Välkommen att kontakta oss med hjälp av formuläret på kontaktsidan eller genom att ringa oss.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!