Experter på badrumsrenovering Lund

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har arbetat med att renovera badrum i Lund med omnejd i åratal. Det har gett oss ovärderlig kunskap och erfarenhet vilket gör att du är garanterad ett byggprojekt av högsta kvalitet. Vi är gärna med redan under planeringsstadiet och kan komma med värdefulla tips och råd inför ditt badrumsprojekt.

Vi kan ta hand om hela renoveringsprocessen från skiss till nytt badrum. När du anlitar oss för en badrumsrenovering i Lund levererar vi alltid relevanta intyg och garanterar att våra hantverkare erhåller den behörighet som krävs för arbetet. Vi ebjuder alltid generösa garantier på arbete och material för samtliga uppdrag - allt för en trygg och säker byggprocess.

Vi arbetar med material från Beijer Byggmaterial men skulle du som kund ha specifika önskemål gällande material från andra leverantörer så ordnar vi såklart det. 

Bland våra kunder hittar man privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi antar både små och stora byggprojekt med samma professionalitet och kundfokus. Vi är ett väletablerat byggföretag med massor med lyckade byggprojekt bakom oss. Kontakta oss om du vill titta på våra referensobjekt.

Vi har tätt samarbete med skickliga underleverantörer som vi tar in vid behov och sköter all kontakt. Allt såklart på samma faktura. Vi garanterar en smidig byggprocess och ett perfekt resultat.

Renovera badrum i Lund och utnyttja ytan till max

Badrum får ofta ganska snålt tilltagna ytor i en byggnad, vilket gör att man måste planera smart för att maximera användningen av det tillgängliga utrymmet. När vi ska renovera badrum i Lund så stöter vi ofta på äldre lägenheter eller villor med små toaletter eller badrum som gör att vi får tänka till lite extra för att de ska kännas moderna, rymliga och vara praktiska att städa när vi är klara med vårt jobb.

Här kommer några av våra bästa tips för att få ett badrum som känns större än vad ytan kanske först avslöjar på ritningen:

Vägghängd toalettstol gör att golvyta frigörs och det blir även lättare att städa. Idag finns det smarta modeller där tanken helt döljs i väggen och själva stolen har ett kompakt format.

Smart förvaring till exempel i väggnischer gör att även ett litet badrum kan erbjuda gott om förvaringsutrymme. Likaså bör man tänka på höjden när man planerar badrumsmöblerna. Det går att få in mycket i ett högskåp som sträcker sig hela vägen upp till taket.

Rätt belysning är A och O för att ett badrum ska vara praktiskt att använda och belysningen kan även påverka hur stort rummet känns. Det går att göra mycket mer än att sätta in en taklampa och en lampa ovanför badrumsspegeln. Med belysning längs golvet eller inuti hyllor går det att påverka rummets känsla ordentligt och få rummet att kännas större. Energieffektiv LED-belysning är förstås ett självklart val i badrummet.

Slitstarka och snygga material bör alla satsa på när det är dags att renovera badrum. Det är inte lika enkelt att byta färg eller finish i ett badrum, så det är bra att satsa på kvalitet som verkligen håller i många år framåt och diskreta färger och mönster som lätt går att kombinera med annat när trenderna för inredning förändras. 

Utvecklingen har gått framåt med rasande fart när det kommer till badrum. Det finns ett stort urval av energisnåla produkter för badrummet, som till exempel blandare och snålspolande toaletter som hjälper dig till en bättre energiekonomi i hemmet. När det gäller design finns det massor med snygga vitvaror, lösningar för dusch och badkar och såklart vackert kakel och klinker i moderna och fuktavvisande material.

Vi ger dig gärna tips och råd kring utformningen för att du ska få ett badrum i Lund som är snyggt, energieffektivt och praktiskt i vardagen.

När du anlitar oss för en badrumsrenovering i Lund levererar vi alltid relevanta intyg och garanterar att våra hantverkare erhåller den behörighet som krävs för arbetet. Vi arbetar med material på Beijer Byggmaterial men skulle du som kund ha specifika önskemål och material etc så ordnar vi såklart det. Vi är ett väletablerat byggföretag med massor med lyckade byggprojekt bakom oss. Kontakta oss om du vill titta på våra referensobjekt.

Vi har tätt samarbete med skickliga underleverantörer som vi tar in vid behov och sköter all kontakt. Allt såklart på samma faktura. Vi garanterar en smidig byggprocess och ett perfekt resultat.

Kontakta oss idag för ett första möte!

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster i Lund och på andra orter i Skåne sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

ROT-avdrag för badrumsrenovering

 

För privatkunder är det bra att veta att det går utmärkt att utnyttja ROT på badrumsrenoveringen. Det innebär att man endast betalar 70 % av arbetskostnaden och detta görs direkt på fakturan. Det är mycket enkelt eftersom vi sköter all kontakt med Skatteverket. Personer över 18 år som betalar skatt i Sverige har rätt att dra av upp till 50 000 kronor per år och per person. Det är bara att säga till när du anlitar oss.

Är du i behov av en badrumsrenovering i Lund? Välkommen att kontakta oss på Leijonhufvud Bygg & Renovering AB för mer information och för att få offert på jobbet.

Kontakta oss idag för offert

 

Välkommen att skicka in en förfrågan via via formuläret på hemsidan alternativt ring eller maila oss. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök och återkommer därefter med en kostnadsfri offert. Vill du kunna känna dig trygg och säker i ditt renoveringsprojekt samtidigt som du får ett resultat som håller så är du oss du ska vända dig till. Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med dig som kund och säkerställer att badrummet blir renoverat enligt dina önskemål och behov. Välkommen att kontakta oss idag för att ta första steget mot din badrumsdröm.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!