Experter på att renovera badrum i Lund

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har arbetat med att renovera badrum i Lund med omnejd i åratal. Det har gett oss ovärderlig kunskap och erfarenhet vilket gör att du är garanterad ett byggprojekt av högsta kvalitet. Vi är gärna med redan under planeringsstadiet och kan komma med värdefulla tips och råd inför ditt badrumsprojekt.

Vi kan ta hand om hela renoveringsprocessen från planering till nytt badrum. Företaget innehar alla behörigheter och certifikat som krävs och våra hantverkare är välutbildade. På alla våra uppdrag får du generösa garantier på arbete och material. Allt för en trygg och säker byggprocess.

Bland våra kunder hittar man privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi antar både små och stora byggprojekt med samma professionalitet och kundfokus.

Ett företag att lita på när du ska renovera badrum i Lund

När du anlitar oss för en badrumsrenovering i Lund levererar vi alltid relevanta intyg och garanterar att våra hantverkare erhåller den behörighet som krävs för arbetet. Vi arbetar med material på Beijer Byggmaterial men skulle du som kund ha specifika önskemål och material etc så ordnar vi såklart det. Vi är ett väletablerat byggföretag med massor med lyckade byggprojekt bakom oss. Kontakta oss om du vill titta på våra referensobjekt.

Vi har tätt samarbete med skickliga underleverantörer som vi tar in vid behov och sköter all kontakt. Allt såklart på samma faktura. Vi garanterar en smidig byggprocess och ett perfekt resultat.

Kontakta oss idag för ett första möte!

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Skattereduktion

 

För privatkunder är det bra att veta att det går utmärkt att utnyttja ROT på badrumsrenoveringen. Det innebär att man endast betalar 70 % av arbetskostnaden och detta görs direkt på fakturan. Det är mycket enkelt eftersom vi sköter all kontakt med Skatteverket. Personer över 18 år som betalar skatt i Sverige har rätt att dra av upp till 50 000 kronor per år och per person. Det är bara att säga till när du anlitar oss.

Är du i behov av en badrumsrenovering i Lund? Välkommen att kontakta oss på Leijonhufvud Bygg & Renovering AB för mer information och för offertförslag.

Kontakta oss idag för offert

 

Välkommen att skicka in en förfrågan via via formuläret på hemsidan alternativt ring eller maila oss. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök och återkommer därefter med en kostnadsfri offert. Vill du kunna känna dig trygg och säker i ditt renoveringsprojekt samtidigt som du får ett resultat som håller så är du oss du ska vända dig till. Vi lägger stor vikt i den personliga kontakten med dig som kund och säkerställer att badrummet blir renoverat enligt dina önskemål och behov. Välkommen att kontakta oss idag för att ta första steget mot din badrumsdröm.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!