Vi utför all slags målning

Vi målar såväl invändigt som utvändigt och erbjuder både målning både med traditionella metoder och de senaste lösningarna på marknaden. Vi är väl förtrogna med vilka material och arbetssätt som passar varje situation och byggnad så att du får både rätt kulör och rätt färgtyp, oavsett om det handlar om en modern lägenhet eller en klassisk korsvirkesgård.

Du kan beställa målning som en enskild tjänst eller som en del av ett större renoveringsprojekt som du anlitar oss för. Vi utför det mesta inom bygg och renovering för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Vellinge och på andra orter i sydvästra Skåne.

 

Anlita oss när du ska måla om huset

Fasadmålning och målning av utvändiga snickerier, slipning och oljning av altaner och trädäck, staketmålning eller kanske målning av en pergola eller ett uthus? Vi utför det mesta inom utvändig målning och du kan alltid räkna med att få målning av högsta kvalitet med oss som din leverantör av måleritjänster.

Att måla om ett hus är ett stort projekt och det kan nog kännas tråkigt att lägga alla varma sommarkvällar eller hela semesterveckor på att göra det själv. Det kan även vara riskfyllt om man inte har rätt säkerhetsutrustning. Anlita oss istället så ser vi till att ditt hus i Vellinge får den kärlek som det förtjänar. 

Våra erfarna målare utför varje steg med precision, från att avlägsna gammal färg till att grundmåla och sedan sätta de kulörer på ditt hus som du önskar. Vi arbetar med kvalitetsfärger som är anpassade till ändamålet och hjälper dig gärna med förslag på färgsättning om du skulle vilja göra något nytt (givetvis med förbehållet att det kan finnas regler för färgsättning i vissa områden som måste tas hänsyn till).

Därför ska du välja oss som din målare i Vellinge

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Våra yrkesskickliga målare levererar tjänster med trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Vi åtar oss projekt av alla storlekar - från målning av en enkel grind till fasadmålning av större hyresfastigheter.

Målare i Vellinge med bred kompetens

 

Utvecklingen går ständigt framåt när det kommer till målning, både gällande färgtyper och arbetsmetoder. Det tycker vi förstås är roligt och håller oss kontinuerligt uppdaterade kring det senaste på marknaden och samtidigt så har vi god kännedom om vad som faktiskt fungerar i längden. Det ställs ju till exempel helt andra krav på valet av färgtyp till en villa vid kusten i Falsterbo än vad det gör i centrala Vellinge då den första utsätts för hårdare miljöpåverkan. Vi vet vad som fungerar i varje läge och till varje byggnadstyp.

Våra målare i Vellinge utför de flesta typer av måleriarbeten, från skrapning och målning av såväl trä- som putsfasader till invändig spackling, målning och tapetsering. Slutresultatet blir alltid snyggt, prydligt och hållbart så att du kan känna dig nöjd med dina rum eller din fasad under lång tid framöver.

Rätt färg och tapet

 

Det går lätt att uppdatera ett rum med hjälp av färg, men det är inte alltid lätt att veta vad man ska välja. Vi hjälper dig gärna! Berätta vilken känsla du skulle vilja ha i rummet i fråga när vi kommer och tittar på ytorna så tar vi fram ett passande förslag. Det krävs erfarenhet för att hitta helt rätt färgnyans eller för att veta vilken kulör man ska välja på snickerierna för att framhäva en viss tapet. Det måste ju inte vara vitt rakt igenom där heller, och det är förresten skillnad på vitt och vitt.

Våra målare ser till att du får ett rum där färgsättningen är genomtänkt från tak till golv och att målningen eller tapetseringen utförs med rätt material och metoder för ett perfekt resultat.

Kontakta oss redan idag för att begära offert på målning eller för att få ytterligare information. Låt oss bli din trygga och kompetenta målare i Vellinge.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!