Din målare i Lund som utför alla typer av måleriuppdrag

Vi utför kompetenta måleriarbeten för både företag i Lund och hela Skåne. Inomhusmålning, utomhusmålning, stora eller små jobb – vi behärskar det mesta. Och det gäller inte bara måleri – vi kan även hjälpa våra kunder med renoveringar av kök och badrum och en rad andra hantverkstjänster som du kan läsa om på andra håll.

Vi behärskar såväl traditionella metoder som de senaste materialen och teknikerna inom målning. Kvaliteten är i fokus för oss – det är på det sättet vi har skaffat oss många nöjda kunder i Lund och hela sydvästra Skåne.

Hör av dig till oss om du vill måla huset i Lund

Vi behärskar även utomhusmålning till fullo. Vi kan måla fasader, staket, garage, Attefallshus, balkonger och mycket annat utomhus. Alla projekt är unika och kräver specifik planering och material. Låt oss måla ditt hus – så slipper du offra semesterveckor på att stå på stegen och svettas. Men se till att kontakta oss i god tid för utomhusmålning – på sommaren har vi ofta fullt upp med våra många nöjda kunder.

Vi kan självklart även hjälpa till med underhållsmålning. Har färgen blivit sliten så kan en underhållsmålning vara på sin plats – ett utmärkt sätt att hålla fasaden i form i många år.

Service är alltid i fokus för oss. Vi lyssnar alltid på kundens krav och önskemål och ser alltid till att arbetet blir ordentligt gjort. Vi ser alltid att alla hörn, varje list, vägg och vinkel blir ordentligt målade. Vi arbetar alltid noggrant, metodiskt och med stor känsla för detaljer.

Behov av att anlita en målare?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Målare i Lund med känsla för detaljer

 

Anlitar du oss som din målare så kan du lita på att arbetet kommer att utföras på ett korrekt sätt. Det som förenar alla våra arbeten är vår känsla för detaljer – slarv är inte att tänka på när vi målar en fasad, en fondvägg eller ett kök.

Vi har kompetensen att genomföra det mesta inom måleri, inte minst inomhus. Vi spacklar, målar, tapetserar och målar snickerier. Våra målare i Lund har lång erfarenhet av målning inomhus och vi kan garantera att du inte blir besviken.

Vi hjälper dig med färgvalet

 

Vi kan hjälpa dig med färgvalet att se vad som passar på din husvägg, eller på de olika väggarna i ett rum. Färgen kan påverka känslan av rymd i ett rum, beroende på grad av ljushet och nyans. En färg ger ofta ett helt annat intryck på en hel fasad eller vägg jämfört med det lilla färgprovet i byggvaruhuset. Vi har erfarenheten och fingertoppskänslan som hjälper dig att hitta rätt.

Vi kommer gärna hem till dig på ett kostnadsfritt besök för besiktning, ett bra sätt för oss att lära känna dig och dina förväntningar. Då får vi dessutom möjlighet att inspektera objektet som ska målas vilket gör det lättare att planera ordentligt.

 

Välkommen att kontakta oss redan idag för offert eller vidare information och låt oss bli din trygga och kompetenta målare i Lund.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!