Vi utför alla typer av måleriuppdrag

Vi utför kompetenta måleriarbeten för både företag i Lund och hela Skåne. Inomhusmålning, utomhusmålning, stora eller små jobb – vi behärskar det mesta. Och det gäller inte bara måleri – vi kan även hjälpa våra kunder med renoveringar av kök och badrum och en rad andra hantverkstjänster som du kan läsa om på andra håll.

Vi behärskar såväl traditionella metoder som de senaste materialen och teknikerna inom målning. Kvaliteten är i fokus för oss – det är på det sättet vi har skaffat oss många nöjda kunder som målerifirma i Lund och hela sydvästra Skåne.

Din målare i Lund

Vi kan måla många olika underlag, däribland fasader, staket, garage, attefallshus, balkonger och mycket annat utomhus. Alla projekt är unika och kräver specifik planering och material. Låt oss måla ditt hus – så slipper du offra semesterveckor på att stå på stegen och svettas. Men se till att kontakta oss i god tid för utomhusmålning – på sommaren har vi ofta fullt upp med våra många nöjda kunder.

Vi kan självklart även hjälpa till med underhållsmålning. Har färgen blivit sliten så kan en underhållsmålning vara på sin plats – ett utmärkt sätt att hålla fasaden i form i många år.

Vi välkomnar dina önskemål

När du anlitar oss som din målare i Lund kan du lita på att du får en professionell och pålitlig service. För oss är det viktigt att lyssna på kundens krav och önskemål och därefter ta fram en lämplig åtgärdsplan. Vi lägger stort fokus på att skapa en helhet och ser till att alla hörn, varje list, vägg och vinkel blir ordentligt målade. Vi arbetar alltid noggrant, metodiskt och med stor känsla för detaljer.

Behov av att anlita en målare i Lund?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Målerifirma i Lund med känsla för detaljer

 

När du väljer att anlita oss som din målerifirma i Lund kan du vara trygg i att arbetet utförs med högsta kvalitet och omsorg. Vi är alltid noga med detaljer och slarvar aldrig när det kommer till att måla en fasad, en fondvägg eller ett kök.

När du behöver hjälp med invändig målning kommer vårt erfarna team och spacklar, målar eller tapetserar dina väggar, beroende på vad du önskar få gjort. Våra målare i Lund har lång erfarenhet av inomhus- och utomhusmålning, vilket innebär att vi kan garantera att du kommer att bli nöjd med resultatet.

Vi hjälper dig med färgvalet

 

Vi kan hjälpa dig med färgvalet att se vad som passar på din husvägg, eller på de olika väggarna i ett rum. Färgen kan påverka känslan av rymd i ett rum, beroende på grad av ljushet och nyans. En färg ger ofta ett helt annat intryck på en hel fasad eller vägg jämfört med det lilla färgprovet i byggvaruhuset. Vi har erfarenheten och fingertoppskänslan som hjälper dig att hitta rätt.

Vi kommer gärna hem till dig på ett kostnadsfritt besök för besiktning, ett bra sätt för oss att lära känna dig och dina förväntningar. Då får vi dessutom möjlighet att inspektera objektet som ska målas vilket gör det lättare att planera ordentligt.

 

Välkommen att kontakta oss redan idag för offert eller vidare information och låt oss bli din trygga och kompetenta målare i Lund.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!