Snickeriarbeten i Limhamn

Alla byggprojekt som vi gör är unika och kräver alltid noggrannhet genom hela processen för att säkerställa att vi uppfyller våra kunder krav och önskemål. Oavsett om det är ett litet projekt eller en större renovering, så kan ni prata med oss på Leijonhufvud Bygg. Vi arbetar och erbjuder våra tjänster runt om i hela Malmö-området, däribland Limhamn.

För oss som byggfirma är det viktigt att våra kunder känner sig hörda och att kommunikation oss emellan är i centrum. Vi vill mer än gärna se till att förverkliga era projekt och byggdrömmar.

Vi är ansvarsförsäkrade och utfärdar kvalitetsgaranti på alla våra arbeten. Självklart använder vi oss också alltid av certifierade hantverkare i våra projekt, för att garantera fackmannamässiga och säkra byggen/installationer

Är du privatperson? Glöm inte ROT-avdraget som gör våra prisvärda tjänster än mer ekonomiskt åtråvärda när du söker efter snickare. Vi sköter pappersarbetet så att du inte behöver bekymra dig över det.

 

Arbeten våra snickare utför

Invändiga renoveringar - Våra duktiga snickare kan rycka ut och laga om något har gått sönder eller behöver underhållas. Samt även renovera invändigt såsom, byggnationer av innerväggar, köksrenoveringar och platsbyggda garderober m.m.

Ombyggnationer - Våra erfarna snickare kan i samarbete med våra övriga kompetenser ta fullt ansvar för en komplett eller mindre ombyggnation

Tillbyggnader - Oavsett om det är ett garage, uterum, carport eller exempelvis ett attefallshus som skall byggas, så kan våra duktiga snickare ordna detta till er!

Altaner och terrasser - Dags att njuta av den svenska sommaren på en ny härlig altan eller terrass? Då ordnar våra snickare det till dig!

Behov av att anlita en snickare i Limhamn?

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB har erbjudit bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort för oss! 
Kontakta oss idag!

Varför väljer kunder oss?

 

Vi tror att den personliga kontakten och att lyssna på dig som kund, detta i kombination med ett noga och korrekt utfört arbete gör att vårt rykte är gott och att kunder känner sig nöjda med att dem anlitat just oss. Vi är ett byggföretag med stort engagemang för det vi arbetar med och vi brinner för att göra våra kunder nöjda. Detta tror vi är en stor anledning till varför kunder väljer just oss när dem te.x letar efter en snickare i lund. Hör av dig till oss så kommer vi ut till dig och tittar på hur vi kan hjälpa just dig.

Din kompetenta snickare i Limhamn

 

Välkommen att kontakta oss redan idag. Fyll i formuläret på hemsidan alternativt ring eller mail oss. Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt hembesök där vi kan titta på jobbet som ska utföras. Därefter räknar vi på arbetet och återkommer vi med en kostnadsfri offert. duktiga hantverkare till rätt pris – Välkommen till oss på Leijonhufvud Bygg och Renovering AB.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!