Vi utför badrumsrenoveringar och en rad andra bygg-
och renoveringstjänster i orter som:

Anlita oss för en trygg badrumsrenovering

Vi renoverar och bygger gästtoaletter och badrum i alla storlekar. Kakel, klinker och marmor monteras av våra professionella plattsättare. Likaså installeras el och VVS av certifierade elektriker och rörmokare. Levereras naturligtvis med våtrumsintyg.

Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök

 

Ska du renovera badrummet? Då har du hittat rätt. Välkommen att kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer ut till dig och tittar närmre på det arbete du önskar få utfört och vi får möjligheten att skapa en bild om vad du som kund önskar från oss. Därefter räknar vi på arbetet och återkommer med en kostnadsfri offert. Känns offerten bra och du vill gå vidare med oss så sätter vi upp en tidsplan för när arbetet ska utföras.

 

Välkommen att skicka in din förfrågan idag via formuläret på hemsidan alternativt ring eller maila oss.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!

Vi finns i hela Skåne. Våra vanligaste städer är:

 

Letar du efter en pålitlig och erfaren Badrumsrenovering i Höllviken, Malmö, TrelleborgLund, Vellinge, Svedala, Falsterbo, Höllviken, Limhamn, Löddeköping eller Lomma så har du kommit rätt.

Välkommen att kontakta oss idag!