Stort behov av fasadrenoveringar

I Sverige och övriga Norden har vi som bekant ett tufft klimat, inte minst på vintern. Detta gäller också i vårt sydligaste landskap, så även en husfasad i Lund utsätts för en hel del slitage från väder och vind. Förr eller senare uppstår alltid ett behov av fasadrenovering. Kontakta oss på Leijonhufvud Bygg & Renovering när din fasad är i behov av lite extra underhåll.

Vi har många år i branschen och vet vad som krävs för att utföra en lyckad fasadrenovering, oavsett om det handlar om en trä-, sten- eller putsfasad. Vi kan snygga till din fasad så att den skyddar huset från fukt och håller en lång tid framöver.

En investering som lönar sig i långa loppet

En fasadrenovering är en investering som lönar sig då du slipper oroa dig för att skador ska uppstå på husets stomme på grund av en dålig fasad. Därför är det viktigt att man är noggrann när man utför en fasadrenovering. Vi har utfört detta arbete åt privatpersoner, företag och fastighetsägare i Lund med omnejd. Hör gärna av dig till oss så kan vi hjälpa dig med referenser. Vi kommer gärna ut på en kostnadsfri besiktning för att kunna bekanta oss med just ditt fasadprojekt.

När vi utför en fasadrenovering eller någon annan av våra kvalitativa tjänster så anpassas vi alltid arbetet till projektets identitet, vare sig det handlar om att renovera gamla fönster eller att bygga ett nytt hus. Vi renoverar alltid med varsam hand med respekt för traditionellt hantverk och svenska byggnadstraditioner. När vi utför en fasadrenovering så är vi med dig hela vägen, från projektledning till slutförande och inspektion.

Kontakta oss idag

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort.

Viktigt att du känner dig trygg

 

När vi renoverar en fasad så är det viktigaste att du känner dig trygg från första kontakten till sista detaljen är på plats. Vi vet att nyckeln till ett lyckat samarbete och ett gott resultat är öppenhet och en god kommunikation mellan oss och vår uppdragsgivare.

 

Vill du kombinera fasadrenoveringen med att byta fönster och kanske lägga ett nytt tak så kan vi hjälpa till med det också. Vi har kapaciteten, kunskapen och erfarenheten att genomföra hela totalentreprenader inom vår organisation. Måleri, snickerier, VVS, el – vi kan det mesta inom bygg.

Fasadrenovering i Lund med rätt material

 

Men här handlar det i första hand om fasader. För att renovering ska lyckas så är det förstås rätt att man använder riktigt bra material och korrekta verktyg. Vi vet vilka produkter som passar bäst till olika fasadtyper.

 

Det är lika viktigt att alla detaljer också blir korrekt utförda. En fasad är helt klar först när fönsterfoder, vindskivor och annat är på plats. Vi ser till att varje detalj blir perfekt utförd så att huset står sig en lång tid.

 

Låt oss utföra en fasadrenovering på ditt hus i Lund – du kommer inte att ångra det.

Referenser

Här samlar vi bilder från våra projekt över hela Skåne, litet som stort. Slå gärna en signal om ni vill veta mer om vad vi kan göra för er!