1. Energibesparingar

Att förbättra fastighetens energieffektivitet är inte bara bra för miljön, utan det kan även bidra till ett ökat värde på din fastighet. Genom att installera isolering, energieffektiva fönster och uppdatera värmesystemet kan du minska energikostnaderna och göra fastigheten mer attraktiv för potentiella köpare eller hyresgäster.

2. Badrums-och köksrenovering

Renovering av kök och badrum är en lite mer kostsam investering, men som kan ge dig ökad avkastning vid en försäljning. Det är nödvändigt att med jämna mellanrum uppdatera dessa rum, både för syns skull och för funktionaliteten. Med högkvalitativa material, en väl utförd renovering och tidlösa inredningsval får du ett lyft som håller under lång tid. Vi på Leijonhufvud utför badrumsrenovering i Malmö och Köksrenovering i Malmö. Vi erbjuder dessutom våra tjänster i hela sydvästra Skåne.

3. Fräscha upp exteriören

Att förbättra fasaden och sköta om trädgården ger fastigheten ett mer attraktivt utseende. En ren och snygg entré ger ett positivt första intryck. Ett tips är att investera i underhållsfria material och gröna lösningar. Behöver du hjälp med detta är du välkommen att kontakta oss.

4. Utöka boytan

En större boyta ger inte bara mer utrymme att leva och arbeta i, utan kan också öka fastighetens värde. En tillbyggnad kan exempelvis vara ett attefallshus som kan användas som hemmakontor eller för förvaring.

5. Gör om invändigt

Fräscha upp hemmet genom att måla om väggarna, byta ut slitna trägolv eller uppgradera belysningen. När helheten snyggas till och intrycket förbättras kan värdet på bostaden öka. Du väljer givetvis själv hur du vill renovera, men ett tips är att fokusera på neutrala och stilrena färgval för att tilltala en bredare publik.

6. Takrenovering

Ett slitstarkt och väderbeständigt tak är grundläggande för varje fastighet. Du kan hålla taket i gott skick under lång tid genom att göra en renovering eller omtäckning. Se till att anlita professionella takläggare för att utföra arbetet och att kvalitetsmaterial används, för bästa resultat.

7. Anlita proffs

För att säkerställa att renoveringar och uppgraderingar genomförs på bästa sätt, är det en god idé att anlita ett professionellt byggföretag med erfarenhet och expertis inom området. Vi på Leijonhufvud Bygg & Renovering är en byggfirma med långvarig erfarenhet av olika typer av renoveringstjänster. Behöver du hjälp med planering och genomförande av ett projekt är du varmt välkommen att vända dig till oss. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och med målbilden att leverera ett resultat i enlighet med dina önskemål.